Kis Asblond

Kies bij kleurcode de opties voor de door jou gewenste kleur en laat jouw haar stralen. Nieuw van kis keramen verzorging.

Brownhairbalayage Hair Styles Balayage Hair Brown Blonde Hair

Je kunt indien nodig h.

Kis asblond. Voor een begerenswaardige blondine 21 parelmoer asblond pink ash. Deze pasteltoners zijn geschikt voor zowel een ontkleurde als natuurlijke basis van 9 of lichter. De hoogwaardige kis haarverf garandeert een intensieve kleur die langer mooi blijft en het haar beschermt.

Belangrijk is ook het tonen van het haar wat hier ook in voorkomt. Kis werkt perfect met kis verf samen je houdt een super resultaat voor een vind ik een te lage prijs. De formule van kis keracream colors zorgt voor kleuring met 100 dekking bij 3 waterstofperoxide.

6 41 donker koper asblond. U dient in te loggen voor de prijs prijs excl. Geeft opgelicht of natuurlijk lichtblond haar van niveau 9 0 of lichter een fraaie pastelkleur en neutraliseert ongewenste tinten.

Kis color haarverf. Deze formule geeft het haar extra glans en een langere houdbaarheid van de verf. Overzicht 10 sa asblond.

Kis kera cream color zorgt voor een 100 dekking bij slechts 3 oxidatie. Kis spoeling met dmi kis donkerder kleuren kis lichter kleuren kis grijsdekking kis ontkleuren kis kappers. 11 diep asblond silver star.

Kis hheft ook een heerlijk argan olie voor je haar probeer het maar en je zal zien dat het lekkerder is dan die je nu gebruikt. Voor een mooi zacht roze resultaat met een mix van as en iris. Kis keracream colors is een makkelijk verwerkbaar kleurproduct om optimaal uw haar te kleuren.

Dmi werkt prima wanneer je geen grijs haar hebt anders moet je 3 gebruiken op de aanzet en dmi in de punten. Deze haarkleuring is gemakkelijk te verwerken en geeft het haar een mooie extra glans. De kis cream color bevat ook heerlijk verzorgende ingrediënten.

Kis kappers keracream color haarkleuring 100ml. Voor een modieus resultaat met verfijnde iriserende mix 13 goud asblond ash gold. Voor een pastelgrijze look of on trend askleur 12 parelmoer asblond crystal ash.

Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. In dit filmpje laat ik zien hoe dat je van zwart naar wit blondeert in 1 keer. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor parelblond extra lichtblond asblond zwart middelbruin cassis hazelnoot platinablond expresso en rood.

Pin Op Kis

Medium To Long Layered Blonde Hairstyle Mode Kapsels Kapsel Lagen Dik Haar Kapsels

Pin By Angie Alas On Locks Dark Blonde Hair Color Long Hair Color Hair Styles

Pin On Aga Tiii

Bed Butiken Met Hoofdbord Bed Butiken Met Hoofdbord Bed Thuis Slaapkamerinterieur

Leave a Reply