Oefeningen Tegen Onderkin

De platysma is een spier die van je kaak naar je schouder loopt. Zet kracht op de bal door er met je kin tegenaan te drukken en ga daarna weer terug naar de startpositie.

Ready For Summer Video In 2020 Beauty Hacks Skincare Skin Care Health And Beauty Tips

Houd de bal tussen je nek en je kin.

Oefeningen tegen onderkin. 7 oefeningen om je onderkin te verminderen met de tong drukken allereerst begin je door te gaan zitten met je rug helemaal recht en je schouders los. Draai nu langzaam je hoofd terug naar het midden met hierbij de kin omlaag houdend. Adem in via je mond adem uit en zeg ahh.

Als je deze traint is dit heel goed voor je onderkin. Het doel van al deze oefeningen is het soepel en elastisch maken houden van de huid rond de hals en kin. Doe je mond wijd open trek je onderlip strak over je ondertanden en beweeg je kaak van boven naar beneden.

Houd deze pose een paar seconden vast en laat dan los herhaal. Als je een onderkin hebt en deze wilt kwijtraken zijn verschillende oefeningen en behandelingen die je misschien wilt proberen. Kijken naar het plafond het lijkt misschien een beetje vreemd maar door je hoofd naar boven te strekken kun je je spieren versterken.

Deze kin workout lijkt op een glimlach maar dan wel een hele brede. Zoals met de meeste oefeningen voor het lichaam dienen deze gedurende een langere tijd regelmatig te worden uitgevoerd om resultaat te zien. Vergeet tijdens de oefeningen niet ontspannen door je neus te ademen.

Ga zitten met een volledig rechte rug schouders naar beneden bij voorkeur op een comfortabele plaats. Spreid je mond zo wijd mogelijk dat je kaken strak gaan staan. Open je mond zover mogelijk en leg het puntje van je tong tegen je ondertanden.

Met deze zeven oefeningen kun je alvast aan de slag om je onderkin te trainen. Kantel je hoofd helemaal naar achteren tot je naar het plafond kijkt. Dan strek je je nek en draai je hoofd naar achteren alsof je naar het plafond probeert te kijken.

Doe deze workout vooral rustig om je nek niet te forceren. Druk vervolgens je tong tegen het verhemelte. Uitgestoken kin steek je hals iets naar voren en je kaak iets omhoog maar een lachende mond.

Draai je hoofd naar de linkerkant en leg je kin op je schouder. Je onderkin verminderen met deze oefeningen en huismiddelen. Werk je onderkin weg met een tennisbal.

Er zijn verschillende oefeningen om een onderkin te voorkomen of te verhelpen. Houd dit drie seconde vast. Beweeg je hoofd vervolgens naar je rechterschouder en leg je kin op de rechterschouder.

De oefeningen zijn simpel uit te voeren en kunnen overal worden gedaan.

De Beste Oefeningen Tegen Een Dubbele Kin Gezond Be Dubbele Kin Huidbehandelingen Oefeningen

Superstralend Rosmalen Gezichtsfitness

Pin Op Lidathiry Blog

Hals En Kaaklijn Gezichtsverzorging Gezicht Fitness

Pin On Gezichtsfitness

Faceyoga Vrijdagvideo Vlog Huid Gezichtsverzorging Gezicht

Schouderoefeningen Bij Pijn In Nek Schouder En Bovenrug Youtube Schouderoefeningen Bovenrug Oefeningen Oefeningen

Superstralend Vlog Duckface Duck Face Vlogging Style

Superstralend Gezichtsfitness Ontspanningsoefening Voor De Mond Oefeningen Gezichtsverzorging Rimpels

Gelukkig Hoef Je De Deur Niet Uit Om Te Trainen Met Huis Tuin En Keukenfitness Krijg Je Sterke Spieren En Sta Je Letterlijk Ste Thuisfitness Spieren Yogaposes

Pin On Body

Pin Op Skin And Hair Care And Make Up

Gezichtsfitness Oefening Tegen De Onderkin Video In 2021

De 7 Meest Effectieve Oefeningen Om Van Een Dubbele Onderkin Af Te Komen Leef Spiritueel Dubbele Kin Oefeningen Oefeningen Dubbele Kin

Pin Op Beweging

Oefening Tegen De Onderkin

Hoe Kom Je Van Een Onderkin Af Deze 9 Oefeningen Kunnen Helpen Dubbele Kin Oefeningen Oefeningen Wenkbrauwen

Fronsrimpels Kraaienpootjes Of Een Onderkin Steeds Meer Mensen Gaan Ze Te Lijf Met Gezichtsyoga Onderzoek Wees Zelfs Uit Da Facial Yoga Gezicht Yoga Rimpels

Pin On Excercises Daily

Leave a Reply